Cornellà Compra a Casa i l’Ajuntament han posat en marxa una nova campanya de dinamització. Fotos: Ajuntament

L’associació Cornellà Compra a Casa i l’Ajuntament han posat en marxa una nova campanya de dinamització del comerç local perquè els veïns i veïnes facin les seves compres de Nadal als comerços de proximitat.

Per tal d’atreure la gent a les zones comercials de la ciutat i evitar que marxin a comprar a altres llocs, des del 10 de desembre i fins al 5 de gener es faran diferents activitats al carrer als principals eixos comercials. Per exemple, una locomotora musical recorrerà els carrers dels voltants dels mercats municipals amb patges reials que repartiran caramels als més petits. Durant aquests dies, també es faran actuacions musicals amb diferents bandes de jazz.

A més, també hi haurà atraccions infantils i inflables gegants, que il·luminats i amb xanques recorreran diferents espais de la ciutat. Entre aquests elements hi haurà la família Noel, que estarà acompanyada per tota mena d’animals, com per exemple un pingüí, una marmota o un ós polar.

Amb aquesta ambientació, l’objectiu dels comerciants i el consistori és promocionar el comerç local, que des de fa una dècada ofereix una targeta de descomptes directes d’un 1% per als clients que comprin en els establiments adherits a l’associació Cornellà Compra a Casa.

FIRA D’ARTESANS
A més d’aquestes activitats, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre s’organitza la setena edició de la Fira de Santa Llúcia. La plaça dels Enamorats, la rambla Anselm Clavé i un tram de la carretera d’Esplugues s’ompliran amb prop de 150 paradetes que vendran tota mena de productes fets artesanalment i relacionats amb el Nadal.

A la mateixa zona també hi haurà parades que oferiran menjar i begudes i, durant els dos dies, diferents entitats de la ciutat faran actuacions musicals i espectacles a l’escenari central.

ACTIVITATS PER ALS INFANTS
Per altra banda, del 22 al 31 de desembre, el recinte firal tornarà a acollir una nova edició de la Fira Infantil de Nadal, una de les més veteranes del país.

L’Ajuntament calcula que aquest any, durant els primers dies, passaran pel saló nadalenc més de 4.000 estudiants d’Educació Primària de diferents escoles de la comarca.

Ells seran els primers de gaudir de les activitats que s’hi faran, com per exemple una nova exhibició canina que faran els gossos del cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat. Aquesta serà una de les moltes activitats que es podran fer al recinte firal durant els deu dies que durarà el saló.