Una de les tapes preparades per l’ocasió. Foto: Bar Los Arcos

Els bars i restaurants de Cornellà es van voler sumar a la celebració d’unes festes de Corpus tan especials com les d’enguany. El punt de trobada va ser el Vermut musical que es va organitzar diumenge 14 al migdia.

Acompanyats per la música preparada per l’ocasió per la ràdio municipal, els establiments de la ciutat van preparar unes tapes especials que van ensenyar a preparar a través d’unes receptes penjades en format vídeo a YouTube. D’aquesta manera, tots els que ho van voler, van poder preparar les tapes per gaudir-les a casa.

Alguns dels establiments que es van sumar a la iniciativa van ser el restaurant Fusió, el Plats o el Bao Bab. També hi van participar el bar Los Arcos, el Kualexu, el restaurant Ara Vins o el Cruz Ibér&Co. Aquest últim va preparar una tapa que representava l’escut de Cornellà. Ho va fer pa de llet, melmelada de figa, mel, sobrassada, formatge emmental, pernil ibèric i ou filat en una tapa batejada amb el nom d’Ibericorn.

Altres propostes van ser el tataki de tonyina del restaurant Ara Vins, les llàgrimes de pollastre del Bao Bab o el formatge brie cruixent amb ametlla daurada i gerds del bar Los Arcos.

El xef del Plats va ensenyar a fer una conserva de tomàquet amb soja, mel i navalles mentre que el del restaurant Fusió va explicar com es fa un airbag amb paté de musclos.

Per a tots els que ho vulguin provar o per aquells que vulguin repetir, totes les receptes es poden trobar a YouTube.