El jutjat penal número 1 de Barcelona acaba de fer pública una sentència amb un retard sense precedent conegut: dos anys des de la data de la celebració del judici. La resolució judicial condemna a penes menors tres responsables de les obres de construcció de la línia 9 del metro a Santa Coloma de Gramenet, on el 19 de gener del 2004 es va produir accident laboral amb un treballador mort i un ferit greu.

Retenen un cotxe de la policia perquè l’Ajuntament no paga el lloguer. L’empresa que fa dos anys va subminis­trar un parell de turismes a la Policia Local de Sant Feliu de Guí­xols en rènting en té un de retingut perquè diu que l’Ajuntament li deu 14.553,82 euros en factures del 2010. No és l’única empresa que li reclama diners a l’Ajuntament: l’empresa que subministra els uniformes dels agents li demana 8.082,22 euros. Fonts del consistori han manifestat que no els consta que hi hagi factures pendents de pagar de l’exercici anterior.

El 24 de gener va ser el pitjor dia de l’any. Hi ha dies que més valdria no llevar-nos. Molts d’ells són impossibles de preveure. Ara, un investigador britànic ha donat un nou motiu més per al desànim, o per a la previsió, elaborant una fórmula matemàtica per assenyalar quin serà el pitjor dia per al nostre estat d’ànim. I per aquest 2011, la fórmula va donar com a resultat el passat 24 de gener. L’autor de la fórmula sobre el pitjor dia de l’any per a l’estat d’ànim és el doctor Cliff Arnalls, professor de la Universitat de Cardiff.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram