Em pensava que això de les retallades era cosa dels governs espanyol i català, per tal de poder tirar endavant l’economia, ni que sigui perjudicant el personal en els seus sous, en les prestacions socials, escolars, sanitàries, etcètera. Doncs no, al PP no en tenen prou i la senyora Alícia Sánchez Camacho, després de la manifestació de Barcelona, anuncia que el sobiranisme va a la baixa. Quina perspicàcia, senyora! És de premi!

Però no s’acaba aquí el desori. L’ínclita i maiprou mesurada en les seves intervencions defensant la rojigualda a les façanes dels ajuntaments, senyora Maria de los Llanos de Luna, delegada del govern espanyol a Barcelona, retalla sense cap consideració el nombre de manifestants de la diada formant la V a Barcelona, pressionant a tort i a dret perquè es digui que hi havia aproximadament uns 500.000 manifestants. La policia municipal n’ha quantificat uns 1.800.000, arrodonim i deixem-ho en 1.500.000. La senyora “virreina” a Catalunya retalla els assistents i els divideix per tres! Es nota que són de lletres i en això de fer comptes no les tenen totes, millor seria que es dediquessin a altres menesters més profitosos per als catalans, que per això les paguem entre tots, no?

Per més inri, addueixen que tots els que vam anar a la manifestació ens han engalipat a l’escola catalana, ens han entabanat amb TV3, l’ARA i el Punt+Avui, seguim les consignes dels que ens estan enganyant i som una colla de beneitons i càndids per creure’ns-ho tot. Si volem veure la llum vertadera, hem de llegir, escoltar i veure els mitjans espanyolistes, que són els que tenen la veritat absoluta. Uf!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram