La pista de gel de plaça Catalunya va tancar el passat dimarts 7 de gener amb un nou èxit de participació. Des de la Fundació Barcelona Comerç es calcula que al voltant d’1 milió de persones han visitat les instal·lacions de BarGelona des del passat divendres 22 de novembre, dia de l’obertura.
D’aquesta xifra, uns 90.000 hi han anat a patinar i gairebé 200.000 els han acompanyat a la zona especialment habilitada. Aquestes xifres són fruit de les primeres estimacions, i cal sumar les més de 700.000 persones que han visitat aquesta temporada la pista, tot i que no hi hagin entrat a patinar.
La Fundació també ha volgut destacar la participació dels eixos comercials de tota la ciutat en aquesta iniciativa. Els organitzadors, que no tenien previsions tan optimistes en un principi, destaquen els dos passeigs que es van col·locar a banda i banda de la pista, i que permetien creuar la plaça Catalunya des de la banda de mar a la de muntanya, i de la banda de Besòs a la del Llobregat, permetent un flux important de persones al voltant de les instal·lacions lúdiques.