La corrupció de l’AVE ha significat l’atzagaiada més important dels diferents governs espanyols (PP i PSOE) que somien o més aviat tenen en el seu ADN la marca de l’imperi espanyol. Com és possible que l’Estat espanyol sigui el segon país del món en alta velocitat, després de la Xina? Trens amb poca ocupació i una despesa de conservació que únicament farà pujar el dèficit i en conseqüència el deute espanyol.

Xarxa radial igual que en època de Felip V, la mentalitat no ha canviat ni res canviarà. I el més greu de tot és que aquest dispendi tan salvatge ha anat en detriment del tren convencional, el tren social per excel·lència, que han de prendre la gran majoria de catalans per tal d’anar a treballar o als serveis mèdics.

Per tot això, en conseqüència, ho hem de tenir clar: o anem cap a la independència plena o ens ensorrarem. Ja n’hi ha prou d’humiliacions i espolis a la que contínuament estem sotmesos els catalans. És indispensable votar massivament el 25-M i no tenir cap dubte; patirem, però guanyarem.

per Josep M. Loste