“No volia votar que NO per no tenir un vot contrari a un exercici pel dret a decidir”. Aquest és Àngel Ros, el 16 de gener de 2014, després d’abandonar l’escó de diputat del PSC per “coherència ideològica”, perquè no volia que el sumessin al carro d’aquell PSC que votava en contra de demanar al Congrés la competència per organitzar el referèndum.

“Espero i confio que no hi hagi una sanció [per als diputats que se saltin la disciplina de vot], m’hi oposaré clarament.” Aquest és Àngel Ros, el 17 de gener de 2014, demanant que el partit no sancionés aquells diputats que, com ell, el dia abans havien desobeït les lleis internes del seu partit en favor del dret a decidir dels ciutadans.

“Lleida està pel 9N, vol que el poble català parli, que voti, però que es respectin les lleis”. Aquest és Àngel Ros, el 3 d’octubre de 2014, després que ell i tot el seu partit votessin a favor de la convocatòria de la consulta del 9N, sempre que es fes complint amb la legalitat, en una moció presentada a la Paeria de Lleida.

“He fet l’oferiment al Govern per la cessió d’equipaments de titularitat municipal en el cas que sigui necessari pel procés participatiu”. Aquest és Àngel Ros, el 20 d’octubre de 2014, posant-se públicament a disposició de la Generalitat per col·laborar amb el 9N si fes falta. Involucrant-hi, fins i tot, els equipaments públics de la ciutat.

“Voto per participar en un procés de participació ciutadana, per transmetre que només votant resoldrem la crisi institucional. Voto per oposar-me a l’immobilisme i intolerància del govern del Partit Popular, incapaç de trobar solucions polítiques a la reforma de l’Estat i a les aspiracions dels catalans i les catalanes”. Aquest és Àngel Ros, el 9 de novembre de 2014, després d’haver votat, explicant els seus motius per haver participat en aquell 9N, una votació que havia estat organitzada per voluntaris per no vulnerar cap legalitat vigent, tal com reclamava ell mateix uns mesos enrere.

“No, el que és coherent és demanar que es compleixin les lleis”. Aquest és Àngel Ros, fa pocs dies, concretament el 21 de novembre, en ser preguntat sobre si és incoherent que ell participés en el 9N i que ara voti a favor delsuplicatori del Tribunal Suprem per poder jutjar Homs per prevaricació.

Aquest és Àngel Ros, reivindicant haver participat voluntàriament en la consulta del 9 de novembre del 2014 i defensant després que en jutgin els seus organitzadors.

Aquest és Àngel Ros. L’home. La llegenda. El frau.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram