El Born Centre Cultural (Born CC) és un èxit. Quan ja s’han complert els sis mesos de la seva inauguració, el passat 9 de setembre, l’equipament ja ha rebut més d’un milió de visites (1.005.088 visitants). Una xifra que supera, i de molt, les expectatives inicials, que preveien que durant el primer any de funcionament passessin pel Born CC uns 750.000 visitants.

Les dues exposicions que s’han fet fins al moment i que són la permanent, Barcelona 1700 de les pedres a les persones, i la temporal, Fins a aconseguir-ho! El setge de 1714, han estat visitades per 124.870 persones. El jaciment, en les diferents modalitats de visites, ha rebut 19.782 persones. A més, des del novembre, 241 escoles han seguit algun tipus de formació educativa al Born CC, cosa que ha fet que més de 12.000 escolars ja coneguin aquest nou equipament municipal.

Un altre dels èxits del Born CC és la seva presència i seguiment a les xarxes. El compte de Twitter del Born (@elborncc) ja supera els 5.300 seguidors i, segons informa l’Ajuntament, és un dels més visitats dels centres culturals de la ciutat.

LA PROGRAMACIÓ NO S’ATURA

El Born CC és el centre de motes de les activitats commemoratives del Tricentenari de 1714 i té una gran programació d’actes i activitats culturals.

Fins ara s’hi han fet actes com ara concerts, conferències, obres de teatre, la passarel·la de moda 080 i una variada gamma de rutes i programacions familiars el cap de setmana.

Per als pròxims mesos, algunes de les més destacades són els diàlegs entre Mònica Terribas i Sami Naïr i Orhan Pamuk dins el cicle D.O.Europa; la celebració de Sant Jordi, un cap de setmana dedicat a les Illes Balears (els dies 2, 3 i 4 de maig) i el cinquè Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram