Un total de 152 persones han estat identificades durant un dispositiu de seguretat conjunt de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana que es va dur a terme el mes passat al barri de la Ribera.

La policia havia tingut coneixement de l’increment de robatoris amb violència i/o intimidació i furts entre els veïns del barri, així com del tràfic de substàncies estupefaents als carrers o places de gran afluència pública. Per aquesta raó els agents van desplegar un ampli dispositiu de seguretat per tal d’identificar possibles multireincidents en aquesta zona.

Aproximadament uns setanta agents uniformats i de paisà es van desplegar per diferents carrers i van realitzar identificacions i escorcolls amb l’objectiu d’augmentar la seguretat. Durant les dues hores que va tenir lloc el dispositiu, la policia va identificar a un total de 152 persones.

Els agents van denunciar a set d’aquestes persones per tinença de substàncies estupefaents i una per possessió d’una arma blanca. Durant el dispositiu policial també es va detenir a dues persones per requeriments judicials pendents, dues per requeriments d’esbrinament de domicili i dues per faltes de furt in fraganti.

Un total de 14 persones van ser traslladades a estrangeria pel Cos Nacional de Policia i tres més denunciades per incompliment de la normativa de trànsit.

L’èxit de d’aquest operatiu policial s’emmarca com a part d’una acció estratègica més àmplia que s’anirà repetint en diferents horaris durant les properes setmanes als carrers de la zona.