Sant Jordi és una de les festes més destacades de la ciutat i del país. Cada any milers de persones omplen els carrers de Barcelona i sobretot del districte per celebrar la diada del llibre i de la rosa. Per a avui, l’Ajuntament ha preparat un seguit d’activitats que permetran que tots els veïns i veïnes de Ciutat Vella trobin l’oferta que s’adapta millor als seus gustos.
No faltaran, com cada any, les tradicionals parades de venda de roses i llibres, fet que transporta l’activitat principalment a les Rambles. En aquest passeig hi passejaran durant tot el dia nombrosos veïns buscant el millor llibre per regalar i també s’hi podran trobar els escriptors signant exemplars.
Entre les activitats que es poden fer avui hi ha la jornada de portes obertes a l’Ajuntament o a l’Ateneu Barcelonès. Precisament a aquí s’hi farà la lectura pública de les tres obres finalistes del XLIII Premi Crexells.

EL ‘BORN CC’ S’ESTRENA
Aquest és el primer Sant Jordi amb el Born Centre Cultural en funcionament. En aquest sentit, la diada guanya un equipament cultural més que oferirà projeccions d’un curtmetratge sobre la llegenda de Sant Jordi i que acollirà la finalització d’una cercavila, entre d’altres.
Per altra banda, la cinquena edició de la Fira Internacional del Llibre i Edicions d’Art, Música, Fotografia i Disseny de Barcelona se celebra del 23 al 27 d’abril a l’Arts Santa Mònica.