Xavier Trias saludant una simpatitzant. Foto: Pol Solà / Eli Don / ACN

Xavier Trias ha reclamat aquest matí des de l’Estació de França el traspàs de Rodalies a la Generalitat després de la nova avaria que el servei va patir dilluns. També ha exigit a l’alcaldessa Ada Colau que alci la seva veu perquè “estem davant d’una situació crònica”. L’alcaldable ha mostrat la seva indignació pel fet que l’Estat atribueixi l’avaria que ha interromput el servei a un llamp i a la mala sort. “És mala gestió, una autèntica presa de pèl”, ha denunciat Trias.

El candidat de Trias per Barcelona ha mostrat la seva sorpresa perquè assegura que no hi ha ningú a l’Ajuntament que estigui denunciant la situació. “Creen dificultats a les entrades de Barcelona, com amb el carril bici a la Via Augusta, però no tenim el transport públic que mereix la gent. L’alcaldessa i Jaume Collboni han de protestar i aixecar la veu davant la situació, han d’exigir que Rodalies funcioni”.

Per a Trias, la solució passa pel traspàs de Rodalies, “un traspàs acompanyat dels diners necessaris, de present i futur, perquè si no ens generarien més dependència”.