La parròquia de Santa Anna va acollir entre el 18 i el 24 de febrer un hospital de campanya per atendre persones que dormen al carrer. La iniciativa va ser de l’Hospital Universitari Sagrat Cor i ha servit per detectar els diferents problemes de salut que tenen els sensesostre i quines són les seves necessitats més importants.

Al llarg de la setmana l’hospital de campanya, que va funcionar entre les nou del matí i les sis del vespre, va atendre més de 200 persones, que van rebre una atenció personalitzada per tal que l’equip de metges poguessin fer una història clínica per tal que aquestes persones puguin estar vinculades al sistema general de salut.

DIFERENTS METGES
Entre l’equip mèdic de l’hospital de campanya de la parròquia de Santa Anna hi havia professionals de medicina interna, podologia, malalties infeccioses, dermatologia i salut mental.
Actualment, a Barcelona hi ha un total de 2.000 persones que viuen al carrer. Les xifres són de l’últim recompte que va fer la Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram