Les obres serviran per millorar el paviment. Foto: Línia Ciutat Vella

La reunió que dilluns van mantenir el govern municipal, amb Ada Colau al capdavant, i l’associació Amics de la Rambla va servir perquè el consistori anunciés la seva intenció de fer petits retocs a la Rambla abans no arribi l’esperada reforma definitiva, que segueix sense calendari.

El compromís del consistori és el de fer millor al paviment de l’avinguda, que en diversos punts està força malmès. En paral·lel, el govern municipal també va mostrar la seva intenció de retirar les antigues ocelleries, que actualment són botigues de records o gelateries, i d’establir un pressupost definitiu per a la reforma durant l’any que ve, tot i que en cap moment es va concretar quan podrien començar les obres.

Des d’Amics de la Rambla celebren la trobada, però al mateix insisteixen en la importància d’escurçar els terminis de les obres definitives. En aquest sentit, demanen un compromís del govern municipal amb el calendari de les obres perquè aquestes s’accelerin i els terminis previstos passin dels set anys i mig als cinc anys a través d’agrupar agrupant diferents trams. També reclamen que la Rambla estigui “neta i ordenada” i sigui “segura”.