El Gremi de Restauració de Barcelona i Estrella Damm han unit esforços per posar en marxa la sisena edició del concurs De tapes per Barcelona.

Fins el tres de març els establiments adherits a aquesta iniciativa oferiran una tapa de la seva creació, acompanyada d’una cervesa, per un preu de 2,40 euros.

Enguany hi participaran un total de 66 establiments repartits arreu de la ciutat entre els que també s’hi troben espais de restauració de Ciutat Vella.

Amb els nous negocis afegits al concurs, uns vint-i-cinc, els organitzadors preveuen superar amb escreix les 57.000 tapes servides en l’any passat.

MOBILE WORLD CONGRESS

Es tracta de l’edició que ha tingut més èxit de convocatòria dels últims sis anys, potser, perquè els bars i restaurants de la ciutat també han anat perdent clients amb la crisi i necessiten acollir-se a accions de promoció. En aquest sentit, la celebració del concurs coincideix amb el Mobile World Congress que s’està celebrant a la ciutat i que ha portat clients potencials pels bars i restaurants barcelonins.

La fira, suposa doncs una excel·lent oportunitat per mostrar als milers de visitants la qualitat gastronòmica dels establiments de la ciutat, tal i com comenta la tinenta d’alcalde d’Economia i Empresa, Sonia Recasens.