De moment, només una parada ha començat a vendre’ls i tres estan pensant fer-ho. Són els únics records no estrictament florals que poden vendre, des del novembre, els floristes de la Rambla. Tenen la marca d’una flor i han estat dissenyats per l’escola d’art Massana. L’Ajuntament prohibeix la venda de souvenirs que no siguin aquests, i ja ha multat algunes parades que venen els típics records per als turistes.

La polèmica entre els floristes de la Rambla està servida. Carme Romero, membre de l’Associació de Floristes de la Rambla, és l’única florista que, de moment, ha acceptat vendre aquests nous souvenirs, i destaca a Línia Ciutat Vella que “s’ha de fer un pensament per tal d’establir una marca floral per a la Rambla”, i aquesta mesura en pot ser un pas. Una postura divergent a la d’altres membres del col·lectiu, que a diversos mitjans s’han mostrat en contra dels nous records “imposats” per l’Ajuntament.

Romero considera que els floristes de la Rambla no han de perdre la seva essència “venent altres souvenirs barats”, ja que “la flor és una cosa que es pot treballar bé per al turista”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram