Les Rambles de Barcelona

L’Assemblea General de l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla, celebrada dilluns a l’hotel Rívoli de Barcelona, va escollir Joan Oliveras Bagués, conseller delegat de Bagués-Masriera joiers, com a nou president de l’entitat. Enric Crous (director general de Damm), Carmina Vall (directora del Museu de Cera de Barcelona), Claret Serrahima (dissenyador i director de Clasebcn) i Roser Tiana (presidenta d’Interprofit), assumiran les vicepresidències.

La nova Junta Directiva de la Rambla recull l’experiència dels més de 50 anys d’història de la entitat i arrenca amb l’empenta de la sang jove que incorpora. A la Junta estan representats tots els col·lectius del passeig –veïns, el Gran Teatre del Liceu, quiosquers, floristes, el Mercat de la Boqueria, comerciants, professionals- i té a la vegada una vocació de ciutat amb la presència de barcelonins de reconegut prestigi que han volgut implicar-se en aquest projecte.

RECONQUESTA CIUTADANA

La proposta que va presentar Joan Oliveras té la intenció de conduir la Rambla “cap a un futur millor”. En el pla d’actuació, proposa que es produeixi una “reconquesta ciutadana del passeig per recuperar el rol d’espai de centralitat barcelonina i d’activitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram