L’operatiu policial es va fer el 18 de desembre. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van fer una nova operació contra el tràfic de drogues al barri Gòtic el passat 18 de desembre. L’operatiu va provocar que un grup nombrós d’agents entressin en un narcopis d’una finca del carrer Bertrellans, a tocar del carrer de la Canuda.

En el moment del tancament d’aquesta edició la policia no havia donat més detalls de l’operatiu, ja que la investigació seguia oberta. La intervenció policial es produeix després de l’operatiu contra els narcopisos que es va fer al Gòtic el passat mes de maig. Llavors es van detenir cinc persones que venien droga a turistes des de dos pisos situats al carrer Nou de Sant Francesc i al carrer dels Còdols.

PUNT DE DISTRIBUCIÓ
D’altra banda, els Mossos i la Guàrdia Urbana van desmantellar el 12 de desembre un punt de venda de droga al carrer d’en Boquer, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. El dispositiu va permetre detenir una persona i intervenir droga, diferents estris i diners en efectiu. Els agents també van identificar quatre persones més. La comunitat de veïns havia denunciat el tràfic de droga que es feia des del pis. Concretament, no es tractava d’un narcopis, sinó d’un punt de distribució.