Les línies L1 i L5 ja compten amb 164 combois a l’hora punta del matí. Foto: Albert Cadanet/ACN

La xarxa del metro de la ciutat ha augmentat des d’avui l’oferta de trens de les línies L1 i L5 per la tornada a la feina després de les vacances d’estiu. Concretament, a l’hora punta del matí, entre les 6 i les 10 del matí circularan un total de 164 combois i, a més, n’hi haurà un d’extra a l’L4. Pel que fa a l’hora punta de la tarda, es mantindrà la mateixa oferta que el setembre de l’any passat: 149 trens.

El començament del curs escolar implicarà un increment encara major de la quantitat de combois. A partir del 13 de setembre, hi haurà quatre combois més a l’L1 i l’L5. És a dir, a l’hora punta del matí en aquestes dues línies hi haurà un total de 166 trens i, a la tarda, n’hi haurà 151.

Obres enllestides

D’altra banda, des d’avui el tram Via Júlia-Trinitat Nova de l’L4 també recupera el servei de metro, que estava fora de servei des del passat 1 de juliol per obres.

En el cas de l’L11, el servei continuarà aturat fins al 12 de setembre a causa de l’obra de modernització i millora a Trinitat Nova. Aquestes reformes consisteixen a fer canvis de configuració i renovació de les vies a la zona de la cua de maniobres, el perllongament de l’andana i la instal·lació de portes d’andana, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram