Gassol, durant la presa de possessió a l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

Marina Gassol és des d’ahir regidora d’ERC a l’Ajuntament en substitució de Maria Buhigas, que al setembre va renunciar per motius professionals. Durant l’acte de presa de possessió del càrrec amb l’alcaldessa Colau, Gassol va fer referència a la situació actual de Ciutat Vella i va afirmar que aquests últims anys ha vist “la mala deriva del desgovern que pateix Barcelona i molt especialment Ciutat Vella”.

Durant el seu discurs, Gassol va denunciar que el districte està “cap cop més brut i deixat” i va lamentar que el tràfic de drogues s’ha convertit en “una activitat massa present”. Segons la republicana, “cada dia que passa és un dia perdut” i va avisar que “si perdem Ciutat Vella, perdrem Barcelona, i no ens ho podem permetre”.

Per últim, Gassol va admetre que assumeix el càrrec “amb cert vertigen” però sobretot amb “absoluta responsabilitat, orgull i il·lusió” de treballar per a la ciutat i “especialment” per Ciutat Vella, d’on es considera “militant i resistent”. Gassol és presidenta d’ERC-Barcelona Vella.