Expositors Línia La Rambla

Al mercat de la Boqueria hi ha dos expositors de Línia La Rambla. Foto: Ajuntament

El 28 de novembre ha sortit al carrer el primer número de Línia La Rambla, la primera publicació d’aquest indret de Barcelona tan icònic. Amb una tirada de 10.000 exemplars mensuals, el periòdic es distribueix juntament amb la històrica capçalera Línia Ciutat Vella, que des de ja fa 13 anys cobreix aquest districte de la ciutat.

La distribució en paper de Línia La Rambla compta amb 25 expositors propis situats en llocs estratègics al llarg de tot el passeig, entre els quals dos al mercat de la Boqueria.

La Boqueria, el Liceu o el cafè Zurich

Alguns dels llocs on trobareu Línia La Rambla són: CEM Colom (la Rambla, 18), la primera planta del Maremàgnum, el Triangle, l’Escola Massana, la Biblioteca del Gòtic Andreu Nin (la Rambla, 30-32), l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Ramelleres, 17), l’Aquàrium, l’Ateneu Barcelonès, l’Estanc Liceu (Sant Pau, 4), el Museu de Cera, el Gran Torino (Duc de Medinaceli, 6), el bar Zurich, dos establiments d’Art Escudellers (números 23 i 78 de la Rambla), el Teatre Poliorama, l’Escola Elisava, el restaurant Moka, Laguarda Joiers o el Museu marítim, entre altres.

Exemplars del primer Línia La Rambla a l’Fnac. Foto: Línia

 

Mercat de la Boqueria. Foto: Línia

 

Oficina d’Atenció al Ciutadà. Foto: Línia

 

Cafè Zurich. Foto: Línia

 

Estanc Liceu. Foto: Línia