Caseta ocellaires Rambla

La Rambla fa molt de temps que espera la seva reforma. Foto: Arxiu

Les obres de la reforma de la Rambla començaran després de l’estiu, durant el darrer trimestre d’aquest any 2022. Així ho ha confirmat el regidor Jordi Rabassa després de participar aquest dilluns a l’acte de presentació del Tast a la Rambla. L’Ajuntament ja havia anunciat que l’esperada transformació de la Rambla començaria enguany, però encara no havia especificat en quin moment.

Durant la seva compareixença davant dels mitjans, Rabassa ha assegurat que la reforma suposarà “una fita molt important” després de la de la Via Laietana, que es va posar en marxa el passat mes de febrer. Les primeres obres es faran al tram Colom-Santa Madrona i tindran un pressupost de 44,6 milions d’euros.

Per la seva banda, el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar, s’ha mostrat escèptic amb la data, tot i que al mateix temps ha afirmat que “serà la tardor preelectoral i tindria la seva lògica que intentin començar-les”. Cal recordar que el projecte de la reforma es va aprovar gairebé fa sis anys i que ha anat patint múltiples endarreriments.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram