Economia Blava

Foto familiar després de la trobada celebrada ahir. Foto: Barcelona Activa

L’Economia Blava, que engloba les activitats econòmiques vinculades amb la conservació dels ecosistemes marins i que afavoreix el desenvolupament social i econòmic sostenible, continua creixent a Barcelona. Aquesta és la principal conclusió que va sortir ahir durant la presentació de la memòria per fer balanç del primer any de la mesura de govern que vol impulsar aquest tipus d’economia.

Durant la trobada, en la qual van participar diferents actors econòmics de la ciutat i càrrecs municipals, es va explicar que el 80% de l’estratègia per potenciar l’Economia Blava “ja s’ha dut a terme o està en marxa”. Alguns exemples, expliquen des del govern municipal, són la captació de grans esdeveniments a la ciutat, com ara la Copa Amèrica o la Cimera d’Oceans Sostenibles, o l’aposta per transformar el Port Olímpic en un pol de l’Economia Blava.

“Economia competitiva i diversificada”

A l’acte d’ahir hi va ser el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jaume Collboni, que va reivindicar “l’aposta per la col·laboració público-privada per avançar cap a una economia més competitiva i diversificada”. Collboni va remarcar que “les activitats vinculades al mar són claus per al posicionament internacional de Barcelona”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram