Puigneró, amb Colau i Alarcón a la seva dreta. Foto: Blanca Blay / ACN

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha explicat avui que la prova pilot sobre l’esperada T-Mobilitat es farà entre el 28 de juny i l’1 de juliol, els dies que es fa el Mobile World Congress.

Puigneró ha fet l’anunci durant la presentació dels nous models de busos elèctrics i híbrids que TMB ha incorporat a la seva flota. El conseller, que ha estat acompanyat de l’alcaldessa Colau i de la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha dit que amb la prova pilot es podrà “començar a provar com serà aquesta T-Mobilitat”. Tot i això, no ha concretat el calendari específic sobre la implementació definitiva, però ha deixat clar que no hi haurà excuses perquè aquest sistema comenci a funcionar aquesta legislatura.

Pel que fa a la presentació de la flota de busos nous de TMB, consta de 23 que són elèctrics i de 46 híbrids. Això farà que la línia H16 sigui la primera d’alta demanda de la ciutat i de l’Estat que funcionarà íntegrament amb vehicles de propulsió elèctrica.