La transformació urbanística del carrer més emblemàtic de la ciutat, la Rambla, es fa esperar. Tot i que el passat mandat es va presentar la reforma dissenyada pel grup d’arquitectes encapçalat per Itziar González, el consens polític no acaba d’arribar i els diners necessaris tampoc.

El passat 19 de novembre la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, va admetre que la reforma no té calendari previst. Durant la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Sanz fa afirmar que el govern municipal està pendent de “poder dotar la Rambla en el pròxim pressupost per poder plantejar el calendari”. Les paraules de Sanz van arribar després que JxCAT presentés una proposta que demana impulsar el projecte però que va ser rebutjada. En paral·lel, Amics de la Rambla ha tornat a reclamar al Districte “millores urgents i manteniment” a tot el carrer.

TEATRE PRINCIPAL
D’altra banda, i tal com va avançar La Vanguardia, un grup inversor té la intenció de reobrir el teatre Principal per convertir-lo en un espai que ofereixi una programació cultural variada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram