La plaça Catalunya serà protagonista aquest Nadal. Foto: Ajuntament

La plaça Catalunya serà l’epicentre nadalenc de la ciutat, ja que enguany acollirà una part important del Festival Nadal Barcelona, que es farà entre el 18 i el 30 de desembre. Les activitats seran familiars i, en el cas de la plaça Catalunya, estaran relacionades amb el comerç, la restauració i amb el fet que la ciutat tingui la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible el 2021.

La programació es dividirà en franges horàries per fer una divisió en trams d’edat. Al matí serà el torn del públic infantil i familiar, mentre que al vespre es programaran la música en viu i les arts escèniques. A la nit hi haurà un únic espectacle de gran format que ocuparà els tres escenaris que hi haurà. Aquests escenaris estaran pensats per ser-ne un de sol de molt gran que cobrirà tot l’espai interior de la plaça. A la part exterior s’hi farà la Fira de Comerç Solidari.

Així doncs, la plaça Catalunya s’afegirà per primer cop a la resta d’espais del centre de la ciutat que s’il·luminaran, com són la Via Laietana, la plaça Urquinaona, i els carrers d’Aragó, Balmes, el Paral·lel i la Gran Via.

D’altra banda, els eixos comercials dels diferents barris de la ciutat acolliran més d’un centenar d’activitats amb diferents eixos temàtics, com ara la cultura, la ciència o l’esport.