Un moment d’un dels ‘making of’ gravats. Foto cedida

L’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP), l’Escola Lliure El Sol i Teleduca impulsen el projecte ‘Espais joves de Ciutat Vella’ amb l’objectiu d’implicar el col·lectiu de joves perquè s’impliquin en els processos de transformació social de forma crítica.

Concretament, el projecte d’enguany, on hi han participat un grup de joves d’entre 17 i 25 anys, consisteix a reivindicar diferents iniciatives del districte que promouen la participació juvenil. De tot plegat n’ha sortit un mapa i diferents reportatges sobre les sis entitats que n’han format part, que són el Forn de teatre Pa’tothom, Colectic, Joves del Centre, RAI (Recursos d’Animació Intercultural), la Unió Sindical Obrera de Catalunya i el Sindicat d’Estudiants.

Al mapa, per cada entitat o espai jove hi apareix una breu descripció i un enllaç a la seva pàgina web o a altres pàgines d’interès. El grup de joves també han fet un ‘making of‘ on els participants expliquen com ha estat la seva experiència en el projecte i la seva forma de treballar.