allotjaments temporals gent gran

Collboni visitant un dels allotjaments. Foto: Ajuntament

L’alcalde, Jaume Collboni, acompanyat del regidor del districte, Albert Batlle, de la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, i del comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera, ha inaugurat aquest matí els allotjaments Mestres Casals, ubicats al carrer Mestres Casals i Martorell 2-16.

L’espai, que es preveu posar en marxa aquest mes, allotjarà persones majors de 50 anys que provenen de pensions, recurs en situacions d’urgència però que no és adequat al llarg del temps. Són allotjaments temporals perquè la idea és que aquestes persones puguin recuperar l’autonomia i el projecte vital, i per això l’estada té un pla d’acompanyament, amb suport social i psicològic, entre altres intervencions. La temporalitat dependrà de les diferents situacions i necessitats, però les estades serien de fins a dos anys.

El centre té un total de 14 allotjaments, per a persones soles i parelles, que completen un edifici amb un casal de persones grans, inaugurat el desembre. Els usuaris dels dos serveis també compartiran projectes per reforçar el vincle comunitari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram