Foto: Josep Vera

L’Associació Amics de la Rambla va entregar el passat dia 18 el premi Ramblistes d’Honor 2017, que enguany va estar molt marcat per l’atemptat terrorista del passat 17 d’agost.

Enguany el premi va anar a parar, en primer lloc, a Mercè Canellas, Josefina Mora i Aníbal Rodríguez, antics veïns del passeig i socis actius de l’entitat. El jurat va destacar la seva “fidelitat i estima per la Rambla i per l’Associació Amics de la Rambla”. Un altre dels premiats va ser el joier Joaquim Laguarda, que té una joieria al passeig que fa més de 70 anys que és oberta. El jurat va descriure el negoci com “un exemple de tradició familiar al servei dels barcelonins”. Per últim, també es va guardonar Àlex Ollé i Alfons Flores en reconeixement a la seva tasca de renovació de les arts escèniques i de l’òpera en particular i a l’escola Elisava per la seva aposta per la innovació a la Rambla.

D’altra banda, Amics de la Rambla ha rebut una distinció de l’Institut de Seguretat Pública pel seu compromís en la defensa dels valors col·lectius.