Es tracta de l’acte de comiat d’aquesta segona edició

El proper 20 de maig la Primafesta acollirà la 21 trobada de gegants de la Barceloneta. Es tracta de l’últim acte de la segona edició d’una festa que des del passat 19 d’abril ha acollit una trentena d’actes i cinc exposicions.

La Primafesta és una trobada plena d’activitats i xarrades relacionades amb la lectura i els llibres que impulsen dos equipaments del barri, el centre cívic i la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, i que compta amb el suport del Pla de Barris.

ACTIVITATS I EXPOSICIONS

Entre el conjunt d’activitats programades en aquesta segona edició de la Primafesta s’hi ha inclòs la inauguració de la pista coberta del conjunt escolar de la Maquinista, un cicle de tres taules rodones sobre la millora urbana del barri, i la jornada de Jocs Florals amb la qual es celebrà la diada de Sant Jordi a les escoles Mediterrània i Alexandre Galí i a l’Escola d’Adults.

Enguany, a la trentena d’actes previstos també s’hi han afegit cinc exposicions o mostres que actualment ja han finalitzat.

L’exposició B de Barri , a cura de Judith Belmonte, va ser l’acte inaugural amb una performance que es va poder visitar al centre cívic fins el passat divendres. A més, durant aquests dies també han estat obertes dues exposicions més El Barri i la seva gent, al Casal de Gent Gran Mediterrània, i Llibres de cuina: tot el món al barri, a la Biblioteca.

En definitiva, unes exposicions de naturalesa diversa, si bé totes amb els nexes comuns de fomentar la participació ciutadana i divulgar la història, la cultura i la diversitat de la Barceloneta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram