Pelai Centre. Així s’anomena la nova associació comercial nascuda entre els botiguers del cèntric carrer barceloní.

Gabriel Jené és el president de la nova entitat. Afirma que la seva intenció és aspirar a formar part de la Fundació Barcelona Comerç, que uneix els 17 principals eixos de la ciutat. La finalitat és “situar-nos en el mapa no només del turista que visita Barcelona sinó també dels ens locals i públics”, assegura Jené.

En aquesta línia el president afirma que els comerços, tant del carrer Pelai com Universitat es posicionaran en temes de rotunda actualitat per tal de “fer-se notar” i adquirir posicions.

Jené afirma que els comerços de l’eix que dirigeix tenen la intenció d’obrir els diumenges per tal que “es valori la singularitat de l’entorn”. Amb aquest mateix objectiu els comerciants reclamen que tant Pelai com Universitat siguin vies on es pugui realitzar un “shopping calmat”. En aquest sentit demanen a l’Ajuntament que es busqui un altre punt de partida de les manifestacions. El fet que sempre comencin a Universitat fa que “es trasbalsi durant unes hores la dinàmica comercial arreu de la zona”, conclou Jené.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram