Festa Major

La Festa Major uneix el veïnat del Gòtic Foto: Ajuntament

La Festa Major del Gòtic va arrencar el 20 de maig amb la celebració del 49è aniversari de l’Esplai del Pi a la plaça de Sant Josep Oriol, on es va celebrar una tarda d’activitats i jocs per a infants. Els dies 20 i 21 de maig haviade ser el primer cap de setmana farcit d’activitats, però la previsió de pluja va obligar a modificar la programació. La festa, que s’allargarà fins al pròxim 27 de maig, aglutinarà el gruix de les activitats des del dia 25 i fins la darrera jornada.

Així doncs, el pregó a la plaça del Rei a càrrec d’Antònia Villa, metgessa amb un llarg recorregut al CAP Gòtic, s’havia d’haver fet el 20 de maig, però s’ha ajornat al 25 de maig a les sis de la tarda. I una de les males notícies que va provocar la pluja va ser que els actes de la Primavera Romaní dels dies 20 i 21 se suspenguessin i s’hagin de celebrar en una data per determinar.

Amb tot, la Festa Major del Gòtic inclou una trentena d’activitats que organitzen les diverses entitats del barri i que enguany arriben a més espais que mai. Des de la plaça de la Mercè a la plaça del Rei i de la plaça de Sant Josep Oriol a la del 8 de març hi ha hagut i, sobretot, hi haurà actes per a tothom per potenciar el vincle amb el barri.

Finalment, un dels actes destacats que ja s’havia d’haver celebrat el primer cap de setmana festiu és el Meerkat Medinaceli, que s’acabarà celebrant el dia 27 per la previsió de pluja.