El Gimnàs Social Sant Pau fa 80 anys. El projecte, que es va inaugurar l’any 1940, va començar les celebracions del seu aniversari el 22 de febrer. L’objectiu, celebrar que segueixen en peu després d’uns mesos on el tancament de les seves instal·lacions semblava imminent.

El passat mes de maig, pocs dies abans de les eleccions municipals, el gimnàs va anunciar que tancava.Pocs dies després, diversos candidats i entitats es van mobilitzar perquè no marxés del barri un equipament que des de fa dècades ajuda col·lectius socialment vulnerables, com ara la gent sense sostre o dones supervivents de la violència de gènere.

Les últimes novetats relacionades amb aquest projecte revelen que aviat el consistori finalment invertirà els diners acordats per poder mantenir el projecte en peu. La subvenció municipal, però, no s’ha fet efectiva de moments pels deutes de l’entitat amb la Seguretat Social, argumenten fonts municipals. Segons el mateix gimnàs, les negociacions amb els tècnics públics van ben encaminades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram