Rabassa va fer l’anunci a l’Audiència Pública. Foto: Twitter (@juntsxcatCV)

El regidor Jordi Rabassa va anunciar el passat 19 de setembre, durant la celebració de l’Audiència Pública, que el Districte va finançar durant el mes d’agost un casal per a menors en risc d’exclusió social, on els joves van poder dutxar-se, fer alguns àpats, rentar la roba i participar en algunes activitats.

L’explicació de Rabassa, després d’una intervenció d’un membre de la Xarxa Veïnal del Raval que va criticar que l’Ajuntament expulsés els sensesostre que vivien als jardins de Sant Pau, també va servir per confirmar que la intenció del Districte és obrir un casal per a menors no acompanyats de forma permanent.

Durant la seva intervenció, Rabassa va explicar que el casal provisional va servir per atendre un centenar de nois, tant menors com no menors. D’aquests, entre 30 i 40 va ser usuaris habituals de l’espai. El regidor es va congratular per l’èxit del projecte, que va tenir com un dels seus pilars la feina dels treballadors socials que buscaven els joves pel carrer i els duien al casal.

EL FINANÇAMENT
Per tot plegat, Rabassa es va mostrar ambiciós i va deixar clar que la seva intenció és ampliar la iniciativa. Tot i això, va alertar que es necessita el finançament perquè la idea fructifiqui i va recordar que els menors no acompanyats són competència de la Generalitat.