Ciutat Vella ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de Sant Jordi que, un any més, convertirà el districte en el punt neuràlgic d’una celebració que reunirà milers de ciutadans.

Els quatre barris del districte oferiran un gran ventall d’activitats culturals perquè tots els veïns puguin gaudir de la festa més emblemàtica de l’any. En el cas del Raval, el Sant Jordi al Raval arriba a la 15a edició amb la voluntat de celebrar una diada per reivindicar la diversitat, la interculturalitat i la convivència sota l’organització de la Fundació Tot Raval.

A la Barceloneta la diada se celebra en el marc de les Festes de la Primavera a davant de la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, on a partir de les cinc de la tarda es farà la presentació del capgròs de Joan Salvat Papasseit amb la participació dels veïns. Al matí, el Casal de Gent Gran Mediterrània farà un homenatge a la poesia de Paco Jover, poeta de la Barceloneta.

Pel que fa al Gòtic, les entitats del barri organitzen la construcció del Drac del Gòtic. Al llarg del matí també es farà la Mostra d’Entitats i Serveis. A la tarda hi haurà tallers de lectura i una xocolatada per als més petits.

Per últim, al Casc Antic, l’Antic Teatre celebrarà el 15è aniversari i organitzarà l’OFF Sant Jordi 18, amb activitats per a tots els públics. Al jardí, a partir de les 11 del matí, la Llibreria Calders i It’s Written tindran una parada de llibres amb signatures d’escriptors i lectures de poemes. Paral·lelament, hi haurà una trobada amb escriptores feministes i LGTBI.