David Simon, durant una de les seves xerrades. Foto: Serielizados

L’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquera i el teatre del CCCB van ser els escenaris escollits pels organitzadors del festival Serielizados, el Festival Internacional de Series de Barcelona, per acollir dijous passat la visita de David Simon, el famós productor de sèries i escriptor estatunidenc.

Durant el matí Simon, pare de la famosa sèrie The Wire, va impartir una classe magistral a la Blanquena, on va rebre el Premi Extraordinari Blanquerna per “l’aportació en la renovació de la ficció televisiva i en el llenguatge audiovisual”. Durant el seu discurs Simon va explicar la seva transició professional del món del periodisme a l’audiovisual, on a través de les seves produccions explica la seva visió del món.

A la tarda Simon vas ser al CCCB amb David Trueba per inaugurar el festival. Durant la xerrada, Simon va explicar que les seves sèries busquen que les coses canviïn i va posar com a exemple The Wire: “La guerra contra les drogues o els empresonaments massius que mostràvem a The Wire s’estan reduint”, va concloure”.