Els comerciants de la Barceloneta sortiran el proper 6 de juliol al carrer, aquest cop al Passeig Joan de Borbó, entre Ginebra i Almirant Cervera.

“De moment han confirmat la seva participació unes quinze botigues però animem a tothom qui vulgui a participar”, comenta a Línia Ciutat Vella Maria Jesús, dinamitzadora de l’Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta (ACIB).

Durant tot el dia, de 10 a 20h, els botiguers oferiran preus molt especials per promocionar els seus productes.

A més, els comerciants aprofitaran la jornada per fer el sorteig dels premis de la campanya Nuclis Antics, un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya que té per objectiu dinamitzar el comerç arreu del territori català a través d’una iniciativa comuna. “Es tracta de promocionar els pobles, els territoris i els barris a través de lots amb diversos regals com vals de descompte o especialitats gastronòmiques que se sortegen entre els clients”, comenta la dinamitzadora.

La Barceloneta, el Poble-sec, el Raval i el barri de Sant Pere i Santa Caterina participen en aquest projecte. Entre el lot de premis per al client guanyador de cada zona s’hi pot trobar una nit d’hotel per dues persones amb esmorzar (La Pobla de Segur), una visita cultural i un dinar (Lleida) o dues entrades per la clausura i entrega de premis del Festival Internacional de Cinema de muntanya i aventura de Torelló.