Després que finalment quedés desestimada l’opció d’una petita plaça del Paral·lel, Pepe Rubianes tindrà un carrer a la Barceloneta. Serà, concretament, l’actual carrer Almirall Cervera -on Rubianes vivia-, que passarà a tenir el nom del còmic. Així doncs, es farà realitat la petició de les ‘Viudes de Rubianes’ -els amics de l’artista-, que fa un mes havien demanat una ubicació millor que la del modest espai del Paral·lel.

La solució a aquesta decisió, que s’ha allargat uns quants mesos, ha arribat després que la ponència del Nomenclàtor va informar favorablement del canvi el passat 13 de març. El següent pas és que el Districte ho aprovo de forma definitiva.

EL PP S’HI OPOSA
La decisió, però, no ha agradat al grup municipal del PP. Els populars consideren que aquest canvi provocaria molts inconvenients als veïns de la zona. En declaracions als mitjans, el líder dels populars barcelonins, Alberto Fernández, va afirmar que “no és oportú substituir el carrer Almirall Cervera, que forma part de la història de la llista de carrers de Barcelona. A més, el canvi suposarà un problema per als veïns i comerços de la zona”.