Els veïns podran utilitzar aquests serveis fins a finals de desembre. Foto: Solidança

Els veïns del districte ja tenen l’opció de donar una segona vida a algunes de les seves pertinences a partir de dos serveis mòbils. Fins a finals de desembre, es trobaran en els quatre barris del districte la Reparatruck i la Didaltruck, dos serveis mòbils on es podran arreglar petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics, com smartphones o ordinadaros, o transformar peces de roba, respectivament.

Tal com detalla un comunicat de l’Ajuntament, els objectius són reduir la quantitat de residus que genera la ciutat i, alhora, donar eines a la ciutadania per poder fer reparacions necessàries en el dia a dia de qualsevol persona. Els dos serveis, que són gratuïts, compten amb personal tècnic i eines per ajudar els veïns a l’hora d’aprendre a fer aquestes tasques.

Horaris per barris

Per utilitzar els dos serveis, cal demanar cita trucant al telèfon 936 85 44 34. La Reparatruck estarà a la plaça de Sant Miquel del Gòtic els dies 8 d’octubre, 10 de novembre i 3 de desembre; a la plaça Poeta Boscà de la Barceloneta els dies 17 de setembre, 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de setembre i a la rambla del Raval el 13 d’octubre, el 5 de novembre i l’1 de desembre.

D’altra banda, la Didaltruck es trobarà a la plaça de Sant Miquel del Gòtic els dies 17 de setembre, 22 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre; a la plaça Poeta Boscà de la Barceloneta els dies 8 d’octubre, 5 de novembre i 3 de desembre; a la rambla del Raval el 22 de setembre, el 27 d’octubre, el 24 de novembre i el 22 de desembre i al Pou de la Figuera del barri Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera el 27 de setembre, el 25 d’octubre, el 29 de novembre i el 27 de desembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram