El Sant Pau es torna a salvar en l’últim moment. Foto: Arxiu

El gimnàs social Sant Pau ha tornat a salvar a última hora un nou ‘match ball’. Fa poca estona el jutjat, segons ha avançat l’Ara, ha acceptat la petició de l’Ajuntament de suspendre el desnonament previst per demà per tal que hi hagi més marge de temps perquè el consistori i la propietat segueixin negociant per mirar d’arribar a un acord de compravenda.

Així doncs, demà no hi haurà un desallotjament que des del Sant Pau ja havien anunciat que mirarien d’evitar amb una concentració de gent des de primera hora del matí. De moment no hi ha una nova data fixada per a un nou desnonament.

Poca estona abans de la decisió del jutjat, des de l’Ajuntament havien explicat que s’han fet avenços significatius per mirar d’arribar a un acord amb la propietat. En una roda de premsa, el regidor Jordi Martí havia explicat que l’acord per trobar una solució estava “molt a prop d’arribar”.

Des del gimnàs han celebrat la notícia i han volgut agrair “als veïns, al moviment per a l’habitatge, a les entitats i als partits polítics” l’ajuda per aconseguir aturar el desnonament. També han anunciat que mantenen la convocatòria de demà “per la gravetat” dels desnonaments que hi haurà al Poble-sec i a Ciutat Vella.