Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana continuen tirant endavant la seva lluita contra els narcopisos del Raval. El passat 15 de març van fer una nova operació que va acabar amb tres punts de venda de droga, situats als carrers de la Paloma i de la Riera Baixa, desmantellats i nou persones detingudes.

L’operació va permetre a la policia comissar 9.600 euros en efectiu, 145 grams de cocaïna, 42 grams de metamfetamina i 48 pastilles d’èxtasi. Aquesta nova intervenció policial va arribar l’endemà d’un altre dispositiu policial que va servir per detenir quatre persones i desmantellar tres narcopisos més als carrers de Sant Pacià i d’en Robador.

Aquestes dues operacions policials, però, no han estat les úniques fetes durant les últimes setmanes. El 7 de març els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ja havien detingut dues persones en un nou operatiu als números 5 i 10 del carrer de la Reina Amàlia. A principis de març també es van detenir sis persones en un altre dispositiu al carrer Picalquers.