Jaume Collboni saluda els assistents al míting que va oferir a la Barceloneta. Foto: Sílvia Jardí / ACN

En un acte celebrat ahir al Club Natació Atlètic Barceloneta, el candidat socialista Jaume Collboni va anunciar la seva intenció que Barcelona aculli un nou gran esdeveniment esportiu, si arriba a ser alcalde. El cap de files del PSC va mencionar, com a opcions, que Barcelona sigui la ciutat de sortida del Tour de França, i també que organitzi el Mundial d’Atletisme. Collboni no vol deixa passar “cap oportunitat” de projectar la ciutat “en positiu” i a través de l’esport.

L’alcaldable va afirmar que ja s’han mantingut contactes amb la Federació Catalana d’Atletisme, la Real Federación Española de Atletismo, el Consell Superior d’Esports i el Comitè Olímpic Espanyol (COE) i que les seves propostes s’activarien durant els cent primers dies de mandat.

Com a exemple, el candidat es va congratular d’haver aconseguit “un gran trumfo”, la Copa Amèrica, treballant amb “discreció i temps”, i d’haver fet realitat el retorn de La Vuelta a la capital catalana, seixanta-un anys després de l’última sortida des de Barcelona.