Collboni, durant l’acte celebrat ahir al TNC. Foto: PSC

El cap de files socialista a l’Ajuntament i primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, va deixar clara ahir, durant l’acte de balanç de la primera meitat del mandat, la seva determinació per aconseguir ser l’alcalde de Barcelona a partir del 2023. Des del Teatre Nacional de Catalunya, Collboni va marcar perfil propi. “Em veig amb energia, il·lusió i capacitat per ser candidat i el pròxim alcalde de Barcelona”, va dir Collboni, que va estar acompanyat per Salvador Illa, el líder del PSC al Parlament.

Tot i deixar molt clares quines són les seves intencions, Collboni també reivindicar la coalició amb els comuns. “Trenco de forma molt clara i determinant una llança en favor de la coalició”, va dir. De fet, va presumir que ha estat gràcies al tàndem format entre socialistes i comuns que l’agenda municipal hagi estat “la de la gent i no la de l’independentisme”.

“ESTABILITAT”
Durant la seva reivindicació de l’acord de govern amb Barcelona En Comú, el líder del PSC va parlar de “l’estabilitat” de l’actual govern municipal, que ha permès “fer petites coses que són necessàries, com ara reparar escales mecàniques, però també d’altres més grans com el Mobile”. Una estabilitat que també va destacar Illa durant la seva intervenció. “Jaume, em tens al costat, al darrere i on tu vulguis perquè tinguem el cinquè alcalde socialista a Barcelona”, va afegir el líder de l’oposició al Parlament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram