La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna. Foto: Ajuntament

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ha rebut una tercera denúncia contra el professor que ja va ser denunciat i apartat dimecres. La institució ha informat aquest dijous que a la mediadora encarregada del compliment del protocol contra l’assetjament sexual a la facultat li ha arribat una altra denúncia contra el mateix docent.

De fet, el professor també havia estat denunciat el passat mes de setembre i ja havia complert una sanció. En considerar que hi ha proves suficients per iniciar una investigació al respecte, la comissió encarregada de la instrucció ha incorporat aquesta nova denúncia a la causa oberta dimecres.

Blanquerna ha reiterat la seva intenció de combatre l’assetjament a la facultat i es compromet a articular les mesures necessàries per assegurar la privacitat de les dades i els detalls de les actuacions sobre les persones relacionades amb aquests afers. Ha assegurat que intervindrà amb la màxima celeritat i garantint alhora el rigor i les garanties.

Denuncien un professor de la Blanquerna per assetjament sexual