La cimera se celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre. Foto: Ajuntament

Barcelona acollirà entre el 26 i el 27 d’octubre la Cimera Mundial de Turisme ‘Future of Tourism World Summit’. La trobada vol trobar solucions a curt i mitjà termini que contribueixin a la recuperació del sector turístic després de la crisi de la covid-19. L’impulsen la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç espanyoles i al Fundació Advanced Leadership, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i el Consorci de la Zona Franca. La cimera culminarà amb la signatura de la Declaració de Barcelona, un document de col·laboració internacional per a l’adopció d’una sèrie de mesures que promocionen, fomentin i protegeixin el turisme post-covid.

La cimera pretén abordar com després dels canvis experimentats en el darrer any, és important marcar noves línies d’acció que comportin a nivell mundial un model turístic més innovador i sostenible, que aprofiti els avantatges de les noves tecnologies emergents i que tingui com a prioritat la cura del medi ambient, la sostenibilitat i la personalització de l’experiència del client.

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament, Jaume Collboni, ha assegurat que la capital catalana és referent a nivell global en turisme urbà i que l’objectiu és liderar el debat sobre el futur d’un sector “absolutament clau” per a la recuperació. Ha afegit que Barcelona vol ser la capital d’un nou model de turisme sostenible, innovador i de major qualitat.

La Cimera es desenvoluparà entorn de set eixos que recullen els punts més importants i demandats pel sector. S’organitzaran diferents taules de debat, entrevistes, col·loquis i ponències per a abordar temes relacionats amb les identitats culturals, la sostenibilitat, els destins intel·ligents i la personalització en l’experiència del client, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram