Imatge d’una edició anterior de la Ravalstoltada. Foto: Tot Raval

El carnestoltes del Raval, la Ravalstoltada, ja torna a ser aquí. Aquest dissabte, sota el lema ‘Un Raval de Colors’, i amb la Reina Belluga com a protagonista, el barri viurà la tretzena edició del seu particular carnestoltes, on entitats, associacions, col·lectius i veïns sortiran al carrer per mostrar l’amalgama de cultures i identitats del Raval.

La Ravalstoltada d’enguany arrencarà a les onze del matí amb activitats infantils a la plaça Folch i Torres i amb l’obertura de la Carpa Memòria Històrica, també a la mateixa plaça. A dos quarts de dues arribarà el torn de la paellada popular a la mateixa plaça Folch i Torres.

A la tarda, a partir de les cinc, es posarà en marxa la Rua de Carnaval, que començarà a la rambla del Raval i acabarà a la plaça Folch i Torres, on també hi haurà actuacions de l’Escola Swing Spank the Baby i Roxane Butterfly & Los Hoofers de J.S.I. De dos quarts de vuit a deu arribaran els grups de comparses, que posaran el punt final a un carnestoltes que al Raval té la seva idiosincràsia particular.