El futur del Sant Pau segueix sent incert. Foto: Blanca Blay / ACN

El Gimnàs Social Sant Pau ha aconseguit una petita victòria després que divendres el regidor Jordi Rabassa anunciés que l’Ajuntament havia arribat a un acord amb la propietat per suspendre, durant dos mesos, el desnonament previst per dimecres.

Rabassa va explicar que durant la trobada amb la propietat les dues parts van fer diverses propostes per mirar de trobar “conjuntament” una solució definitiva. Aquest acord fa que la petició que havien fet des del Sant Pau al jutjat perquè s’endarrerís el desallotjament fins al 30 d’abril hagi quedat anul·lada. “Ara la propietat, si volgués tornar a demanar de nou el desallotjament, hauria de sol·licitar una nova data”, afirmen des del Sant Pau. L’entitat ha celebrat la notícia compartint a través de les xarxes socials una rumba de Johnny Tarradellas. Després d’aquesta bona notícia, Ernest Morera, president del gimnàs, afirma que aquests dos mesos han de servir perquè hi hagi una trobada amb el consistori perquè “expliqui exactament quin és el projecte, posar-nos d’acord i efectuar la compra”.

Dijous passat ERC i Junts per Catalunya van pressionar al govern d’Ada Colau perquè compri l’edifici i, d’aquesta manera, poder salvar el Sant Pau i tirar endavant el projecte de pisos protegits.