López Pinedo seguirà al CNAB dos cursos més. Foto: Instagram (@dlpinedo)

L’estiu tot just comença i això significa que els equips s’han de moure en el mercat per preparar les plantilles del curs que ve. L’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona han aprofitat la situació d’excepcionalitat per començar a muntar els seus respectius puzzles per al curs que ve.

Els de la piscina de Sant Sebastià han hagut de cobrir la baixa de Miki Linares (que deixa el waterpolo per dedicar-se a la medicina) amb la incoporació de Joao Pedro, l’encarregat de posar el cadenat a la porteria amb l’etern Dani López Pinedo, renovat fins el 2022. Filip Filipovic també deixaria el CNAB, igual que Albert Ponferrada i Roger Tahull, que es queda al barri per jugar al Barcelona. La resta de la plantilla o bé ha renovat o bé tenia contracte en vigor.

Pel que fa al CNB, a banda de la incorporació de Tahull i de l’australià Nathan Power, Toni Esteller comptarà amb dos jugadors de la base, Abel Ramon i Marc Valls. Les principals baixes cenebistes de cara a la temporada que ve són Sergi Trilles i Alejandro Idarraga.

CANVIS EN LES COMPETICIONS
Mercat al marge, el trànsit entre el mes passat i aquest ha servit perquè les federacions (espanyola i europea) anunciïn canvis en la configuració que tindran les seves competicions.

La Divisió d’Honor estarà formada per dos grups de sis equips cadascun (després que la temporada 2019-20 s’hagi tancat amb ascensos i sense descensos), mentre que la Champions League, que començarà la segona setmana del mes de novembre. El CNAB ja té assegurada la seva presència a la fase de grups.