Els dos equips tornaran a ser candidats al títol. Foto: RFEN

El primer enfrontament entre el CN Barcelona de Toni Esteller i l’Atlètic Barceloneta de Chus Martín, que s’havia de jugar el tercer cap de setmana d’aquest mes a la Nova Escullera, va suspendre’s per casos de Covid al conjunt cenebista, igual que va passar amb el matx de la setmana següent contra el CN Sant Feliu.

L’enfrontament corresponia a la primera jornada de la Copa Catalunya, que la Federació Catalana de Natació (FCN) ha rebatejat com Torneig de la represa. Falta saber, doncs, si la FCN fixa una nova data durant el mes que ve, ja que la lliga no arrencarà fins l’últim cap de setmana d’octubre.

EN GRUPS SEPARATS A LA LLIGA
Quan s’acabi aquesta competició, a partir del tercer cap de setmana del mes que ve, els dos afrontaran una nova edició de la Divisió d’Honor. La lliga 2020-21 serà especial, ja que els equips es divideixen en dos grups… i Barcelona i Barceloneta no coincidiran en la fase prèvia.

El Barcelona és al grup A, amb el Catalunya (contra qui debutaran els de Toni Esteller), el Terrassa, el Mediterrani, el Canoe i el Sant Feliu. Al grup B, a banda del Barceloneta, hi ha el Sant Andreu (primer rival de la temporada), el Sabadell, el Tenerife Echeyde, el Mataró i el Navarra.

PARTIT HISTÒRIC PER AL CNAB
Per altra banda, el que també pot ser històric per al Barceloneta és el partit que el seu sènior femení disputarà el pròxim 3 d’octubre, en el qual es jugarà l’ascens a Primera Divisió, la segona màxima categoria estatal.

Les marineres s’enfrontaran al CDN Bidasoa XXI a partit únic al Centro Deportivo M86 de Madrid. El partit es podrà veure en streaming al portal web de la Federació Espanyola de Natació.