L’equip va visitar la Plaça Roja abans de jugar contra el Dynamo. Foto: CNAB

El domini que l’Atlètic Barceloneta exhibeix a la Divisió d’Honor està tenint continuïtat també a la Champions League. Els mariners han aconseguit consolidar-se en la segona plaça del grup A de la màxima competició europea després de firmar un triomf convincent a Moscou, a la piscina del Dynamo (5-9), i aprofitant que el tercer i el quart (Jug i Brescia) es van enfrontar entre ells en la desena jornada, que es va disputar el passat dimecres 14. L’equip té força encarrilada la seva presència en la Final Eight, que enguany es disputarà a Albaro (Itàlia) entre els dies 7 i 9 de juny.

I és que ara, que només falten quatre jornades d’aquesta fase de classificació, els mariners sumen 21 punts, dos més que els croats, quatre més que els italians i, sobretot, cinc més que els russos, de manera que ben aviat podrien certificar l’accés als partits en els quals es disputarà el títol.

El pròxim dia 31, a tres quarts de 12 del migdia, l’equip rebrà un altre rival directe, el Jug, a la piscina de Sant Sebastià, mentre que el primer partit del mes que ve serà el 18 d’abril, quan l’Atlètic viatjarà a Hongria per visitar el penúltim, l’OSC de Budapest.

ÚLTIMS TRES PARTITS DE LLIGA
Els mariners també afrontaran, entre el penúltim cap de setmana d’aquest mes i el mes que ve, les tres darreres jornades de la Divisió d’Honor. Amb la primera plaça de la lliga al sarró i l’avantatge de camp en totes les eliminatòries del play-off, els de Martín afrontaran un partit més a la piscina de Sant Sebastià (el dia 24 contra el CN Terrassa) i dos a domicili (a la piscina del CN Catalunya i a la del CN Mataró els dies 14 i 21 del mes que ve) que serviran per acabar de determinar les posicions de cara a la post temporada.

LA MILLOR POSICIÓ POSSIBLE
El CN Barcelona, per la seva banda, té un únic objectiu de cara a aquesta recta final de la competició regular: aconseguir uns bons resultats per tancar la primera fase de la Divisió d’Honor per garantir-se la millor posició de cara al play-off

L’any passat, els de Toni Esteller van caure a les semifinals per la via ràpida contra l’Atlètic després de superar la ronda de quarts de final contra el Mataró.

Els cenebistes van tancar la primera fase de la lliga en la cinquena posició, la mateixa que ocupen ara, i hauran de visitar, en aquestes darreres setmanes, la piscina del Sabadell (el pròxim dissabte 24), rebran el Canoe (el dia 14 d’abril) i viatjaran a Tenerife (el 21 del mes que ve).