11 dels 13 subcampions d’Europa són d’equips de la Barceloneta. Foto: RFEN

Tornada a la feina. L’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona afronten, gairebé dos mesos després de l’aturada (per la disputa, entre altres, de l’Europeu a Budapest), la posada en marxa de la Divisió d’Honor de waterpolo i la disputa de la Copa del Rei.

El passat dilluns 29 els dos conjunts van recuperar els seus internacionals (en el cas del Barcelonet, gairebé tota la plantilla, amb els 10 subcampions d’Europa amb la selecció espanyola) i van començar a preparar la segona volta de la lliga, prevista per al primer cap de setmana del mes de febrer. Els de Chus Martín, líders invictes després del primer tram del curs, es posaran en marxa a la piscina Josep Vallès, contra el Medi, mentre que el primer partit a Sant Sebastià serà set dies més tard contra el Sabadell.

El Barcelona de Toni Esteller, per la seva banda, també ha recuperat Adrián Delgado i es posarà en marxa l’1 de febrer a casa contra el Terrassa. El primer partit lluny de la Nova Escullera per als cenebistes també serà el dia 8 del mes que ve, quan es desplaçaran a la piscina Sant Jordi per jugar contra el Catalunya.

TORNA LA CHAMPIONS
El Barceloneta, a més, tindrà el repte afegit de la tornada a la Champions. El primer partit continental per als mariners serà el dimecres 5 de febrer a casa contra el Jadran Split.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram